Knauf gips kartonske ploče su suvremeni materijali koji su postali standard u gradnji poslovnih i stambenih prostora. Jedan od glavnih značajka knaufa je tzv. suha gradnja koja omogućava lako oblikovanje prostora po željama klijenta. Knaufom je moguće pregraditi zidove, napraviti stropne oblohe, zatvoriti pojedine dijelove stambenog prostora ili pak preoblikovati dijelove prostra. S obzirom da se lako postavlja, zagarantirana je brza i kvalitetna postava. Nakon postavljanja na knauf ploče moguće je lijepiti pločice, a svojom savršenim ravninom garancija su ravnih zidova. Knauf se lako gleta i farba. Također se lako uklanja i postavlja. Savršen izbor za brzu i kvalitetnu prenamjenu prostora ili izgradnju unutar postojećeg prostora.

Image

Sve za suhu gradnju

  • Gips kartonske ploče
  • Profili
  • Ljepila i mase za izravnavanje
  • Pribor za suhu gradnju

PROIZVODI


PROFILI

Kompletni Knauf sustavi u građevinarstvu protežu se od ploča do odgovarajuće podkonstrukcije.
Veliku važnost treba pridodati kvalitetnoj podkonstrukciji jer samo ona može garantirati trajnost sustava.
Odabirom Knauf profila možete biti sigurni da su svi potrebni zahtjevi ispunjeni.

GIPS KARTONSKA PLOČA GKI

Isto kao gips-kartonska ploča samo je prilagođena primjeni u vlažnim prostorima npr. kupaonica, WC i kuhinja. Nije pogodna za vanjsku primjenu.

GIPS KARTONSKA PLOČA GK

Služi za oblaganje stropova i zidova na podkonstrukciji, šahte, ne nosivim pregradnim zidovima, spuštenim stropovima, poludovršenim elementima, suhoj žbuki (uz primjenu odgovarajućeg gipsanog veziva).

KNAUF UNIFLOTT

Materijal za ispunu spojeva sa visokim stupnjom ispunjavanja za HRK i HRAK rubove. Masna konzistencija kremaste gustoće, laka za rukovanje, brzo dostiže predviđenu čvrstoću i lako se naknadno brusi.

KNAUF FUGENFULLER LEICHT

FUGENFULLER LEICHT je gipsani glet materijal, a koristi se za: ručnu obradu spojeva s bandažnom trakom gipsanih ploča s HRAK rubom, za obradu ploča s rezanim rubom i zakošenim uzdužnim rubovima. lijepljenje gipsanih ploča na zid tankoslojnim postupkom popunjavanje oštećenja kod gipsanih ploča lijepljenje štuk-profila PAKIRANJE: Vreće od 5 kg

KNAUF PERLFIX

Perlfix se koristi za lijepljenje raznih vrsta materijala na zidove:
– gipsane ploče (suha žbuka – sistem W 611)
– izolacijski materijal (ploče iz stiropora i mineralnih vlakana)

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Sve na jednom mjestu za vaše građevinske projekte

Kontakt