Pločica je jedna od najstarijih sredstava za uređivanje u arhitekturi. Danas aktualnija nego ikad prije. Pločice stvaraju ugođaj. Stanujete i živite u prirodnoj ljepoti. Boje i oblici, dizajn i individualne ideje zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Kupaonice, tuševi, WC-i, plivališta, saune, hodnici, stepenice i dnevni boravci postaju okvir za obitelj, druženje, slobodno vrijeme i odmor. Ostvaruju Vaš osobni životni stil. Raznovrsni oblici potiču vašu kreativnost. Ostvarite svoje ideje. Za radne prostore, umjetničko oblikovanje i velike objekte.

Image

Sistemi za postavljanje keramike

  • Predpremazi
  • Ljepila
  • Mase za fugiranje

PROIZVODI

PREDPREMAZI

Rofix AP 300-Brzosušeći predpremaz za zidove i podove, ne sadrži otapala, za unutarnju i vanjsku upotrebu. Za prethodnu obradu jako ili različito upijajućih podloga, prije nanošenja mase za izravnavanje poda ili ljepila za keramiku.
Rofix AP 320-Specijalni predpremaz za zidove i podove, ne sadrži otapala, sadrži kvarcni pijesak. Za unutarnju i vanjsku upotrebu. Za prethodnu obradu slabo ili ne -upijajućih podloga, kao što su npr. nosivi beton ili stara keramika, prije nanošenja mase za izravnavanje poda ili ljepila za keramiku.

LJEPILA

Rofix AG 650-Fleksibilno tankoslojno ljepilo za keramiku, prema EN 12004/ 12002 C2TE S1. Za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramike na podu i zidu. Specijalno za podove s toplinskim opterećenjem npr. terase, balkone i estrihe s podnim grijanjem.
Rofix AG 654 INNEN-Tankoslojno ljepilo za keramiku prema EN 12004 – C1 za zidove i podove u unutarnjim prostorima.

MASA ZA FUGIRANJE

Rofix AJ600-Masa za fugiranje uskih fuga prema EN 13888 (CG 2 Ar). Hidrofobirana, smanjuje mogućnost iscvjetavanja i vodootporna, prikladna za podno grijanje. Za širine fuga do 5 mm.
Rofix AJ 612-Vodootporna, fleksibilna masa za fugiranje prema EN 13888 CG2 WA za širine fuga od 2 do 15 mm.
Ceresit CE 33-Masa za fugiranje širine spojnica keramičkih pločica do 5 mm. Za fugiranje podnih i zidnih keramičkih pločica, staklenih i porculanskih mozaika u unutarnjim prostorima.
Ceresit CE40-Masa za fugiranje Ceresit CE 40 pogodna je za fugiranje keramičkih, staklenih i kamenih pločica (osim prirodnog kamena i mramora koji su osjetljivi na promjene boje). Za širinu fuga do 8 mm.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Sve na jednom mjestu za vaše građevinske projekte

Kontakt

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Sve na jednom mjestu za vaše građevinske projekte

Kontakt