Hidroizolacija vlažnih prostora kao što su kupaonice, tuš kabine, bazeni, wellness centri itd. je od ključne važnosti za kvalitetu izvedbe projekta budući da se u većini slučajeva odabiru građevni materijali koji su vrlo osjetljivi na vodu (kao gips kartonske ploče, drvo itd.), s ciljem da se zadovolje potrebe lakše ugradnje i kratki rokovi izvedbe. Između ostalog, prodiranje vode kroz završne obloge od keramike u tuš kabinama, bazenima, sanitarijama itd. uzrokuje velika oštećenja na konstrukciji zgrada te iscvjetavanje salitre. Hidrolacijski proizvodi koriste se za nekoliko postupaka: polaganje pločica, izravnavanje zidnih površina, fugiranje pločica, nanošenje zidnih premaza i brtvljenje dilatacija.

Image

Hidroizolacije

  • Rofix
  • Sika
  • Katran

PROIZVODI


ROFIX AS341 OPTILASTIC

Dvokomponentna cementna disperzijska masa za izolaciju ispod keramičkih obloga, kao i terasa i balkona. Za unutarnju i vanjsku upotrebu.

ROFIX AS340

Jednokomponentna, vodonepropusna masa za brtvljenje ispod pločica u unutarnjim prostorima, može se nanositi i premazivanjem a nije primjenjivo za stalno opterećenje vodom (npr.u bazenima).

ROFIX AS342 IZOLACIJSKI GRUND

Jednokomponentno sredstvo za izolaciju od pare i vlage, bez fuga, za vlažne prostore.

ROFIX AS910 TRAKA ZA BRTVLJENJE

Zračno-, paro-, vodo-nepropusna traka za brtvljenje, za izolaciju i premošćivanje radnih fuga, rubnih fuga, kutova, izvoda i spojeva na mjestima s povećanom opasnošću od pukotina. Za unutarnju i vanjsku upotrebu.

SIKA TOP SEAL 107

Dvokomponentni hidroizolacijski mort niskog modula elastičnosti, obogaćen polimerima.
Primjena: kao hidroizolacijski sloj bazena, podruma, terasa, kupaonica, rezervoara, betonskih cijevi, mostova, kanala.
Kod većih deformacija potrebno je ugraditi PP mrežicu za armiranje.
Ugradnja: nanosi se nazubljenim gleterom maksimalne debljine 2 mm po sloju, preporuka 2 sloja po 2 mm.

BITUVAL V-3 , BITUVAL V-4

Sastoje se od bitumeniziranog anorganskog uloška i od staklenog voala koji ne trune te se zbog toga primjenjuju kao podložna traka u jednom višeslojnom izolcijskom sustavu te kao zaštita od vlage iz betona za pod ili podnog estriha, u podzemnim izolacijama kao dvoslojna ili višeslojna izočacija protiv vlage iz tla kod unutarnjih prosstora. 1omot = 10m2

RESITOL

Resitol je hladan bitumenski premaz koji pripada asortimanu hladnih bitumenskih premaza na osnovi organskog otapala. Sastoji se od oplemenjenog bitumena i brzosušivog organskog otapala sa dobrom pokrivnom moći i prionjivosti na podlogu.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Sve na jednom mjestu za vaše građevinske projekte

Kontakt