U području boja i lakova nudimo proizvode renomiranih proizvođača a možemo izdvojiti proizvode kao što su poludisperzivne i disperzivne boje za unutarnje zidove, disperzivne, silikatne, akrilne te silikonske boje za vanjske zidove, sintetični temeljni lak i premazi, nitro premazi, lakovi za parket, lazurni premazi te sredstva za zaštitu i impregnaciju drveta.

Image

Boje i lakovi

  • RÖFIX
  • Chromos
  • Jub
  • Megati

FASADNI PROIZVODI


UNUTARNJE BOJE

U našoj ponudi nudimo Vam širok izbor unutarnjih boja, boje otporne na suho trljanje, visoke paropropusnosti, boje koje sprečavaju razvoj zidne pljesni u kuhinjama, kupaonicama …, perive unutarnje boje i d

ZAVRŠNE BOJE

Visokokvalitetne završne boje za nove i stare fasadne površine pogodne za sve vrste podloga. Akrilne, silikatne, silikonske i dr. Boje su izvrsne paropropusnosti i vodoodbojnosti, izdržljivosti i trajnosti.

BOJE ZA DRVO I METAL

Temeljni premazi, alkidne lak boje, nitro lak boje, antikorozivna sredstva, sintetski i nitro razrjeđivači, lakovi na bazi vode.

PREMAZI ZA DRVO LAZURE I LAKLAZURE

Izbor završnog premaza u sustavu zaštite građevne stolarije je obično estetske prirode, tako da biramo: završne lakove kao pokrivne ili neprozirne sustave kada nije vidljiva tekstura drva ili lazure,odnosno transparentne ili poluprozirne sustava, kada želimo da tekstura drva bude vidljiva.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!

Sve na jednom mjestu za vaše građevinske projekte

Kontakt